Electromecánica Girona

ELECTROMECÀNICA GIRONA, SL

El nostre lloc web utilitza una tecnologia anomenada “galeta”, amb la finalitat de poder obtenir informació sobre l’ús del lloc web, millorar l’experiència de l’usuari i garantir el seu correcte funcionament.

Definició de Galeta

Una “galeta” és un petit fragment de text que els llocs web envien al navegador i que s’emmagatzemen en el terminal de l’usuari (ordinador o dispositiu mòbil). Aquests arxius tenen la finalitat d’emmagatzemar dades que podran ser actualitzades i recuperades per l’entitat responsable de la seva instal·lació. Així, cada vegada que l’usuari torna a visitar el mateix lloc web, l’explorador recupera l’arxiu i l’envia al servidor del lloc web. Les galetes tenen diverses funcions entre les quals s’inclouen, la de recollir informació sobre les preferències de l’usuari i recordar-la, i en general, facilitar l’ús del lloc web a l’usuari fent que el lloc sigui més útil en personalitzar el seu contingut.

Les  galetes es poden classificar d’acord amb diferents paràmetres:

1. Titularitat: galetes pròpies i galetes de tercers: depenent de quina sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i es tractin les dades que s’obtinguin.

2.- Duració: galetes de sessió i galetes persistents: d’acord amb el termini de temps que romanen emmagatzemades al terminal de l’usuari.

3. Finalitat: galetes  tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries, galetes de publicitat comportamental: d’acord amb la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes. 

 • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió o accedir a les parts web d’accés restringit. 
 • Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei o el disseny de continguts seleccionat.
 • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que o bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així fer l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.
 • Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en el qual es mostren els anuncis.
 • Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, cosa que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Galetes utilitzades al nostre lloc web

El nostre lloc web utilitza tant galetes pròpies, que són les enviades al seu ordinador i gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del lloc web, com galetes de tercers, amb la funció de servir per a la interacció dels usuaris amb nosaltres.

El nostre lloc web fa servir tant galetes temporals de sessió com galetes persistents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix a la web i les galetes persistents emmagatzemen les dades en el terminal perquè siguin accedides i utilitzades en més d’una sessió.

Concretament, les galetes utilitzades al nostre lloc web són:

Galetes pròpies:

Les galetes pròpies que fem servir en el nostre lloc web són de caràcter tècnic referent a la programació i la seguretat de la navegació, fonamentals per al funcionament del web, i també de personalització per recordar l’elecció de l’idioma de navegació.

Galetes de tercers:

Nom

Titular

Finalitat

Durada

_ga

_gid 

_gat

Google LLC.

(Google Analytics)

Analítiques:

 • Generar un identificador d’usuari únic, que és el que s’utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari, així com la data de la primera i l’última vegada que va visitar la web. 
 • Registrar la data i hora d’accés. 
 • Comprovar la necessitat de mantenir la sessió d’un usuari oberta o crear una nova. 
 • Identificar la sessió de l’usuari, per recollir la ubicació geogràfica aproximada de l’ordinador que accedeix al web amb efectes estadístics.

_ga:    2 anys 

_gid:  24 hores 

 _gat:   1 minut

NID

Google LLC.

 • Emmagatzemen preferències de l’usuari 

NID: 6 mesos

IDE

Google LLC.

(doubledlick.net)

 • Utilitzat per Google DoubleClick per a registrar les accions de l’usuari del lloc web després de veure o fer clic en un dels anuncis de l’anunciant amb la finalitat de mesurar l’eficàcia d’un anunci i presentar anuncis dirigits a l’usuari.

1 any

VISITOR_INFO1_LIVE

YSC

CONSENT

Google LLC..

(Youtube)

 • Emmagatzemar preferències de l’usuari, identificar-lo durant la visualització dels vídeos de youtube, i personalitzar anuncis.

VISITOR_INFO1_LIVE: 9 mesos

YSC: 1 minut

CONSENT: 17 anys

Per obtenir més informació sobre les galetes d’aquest tercer pot clicar sobre l’enllaç que hi ha al seu nom.

Finalment, també s’utilitzen galetes de complement (plug-in) per intercanviar continguts socials.

Consentiment

El consentiment per a l’ús de les galetes abans enunciades, pels terminis assenyalats i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes, s’obtindrà en la forma especificada en l’avís inicial d’informació sobre les galetes que es pot visualitzar en el moment en què carrega la nostra web.  

Retirada del consentiment

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de Galetes, per això haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades en el seu equip utilitzant els ajustaments i configuracions del seu navegador d’Internet.

Tauler de configuració de les galetes

Com desactivar les galetes en els principals navegadors?

Tot i que pot variar lleugerament d’una versió de navegador a una altra, la configuració de la política de galetes per als navegadors més utilitzats és la següent:

 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.
 • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Històric -> Configuració Personalitzada.
 • Chrome: Configuració -> Mostra opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.
 • Safari: Preferències -> Seguretat.
 • Opera: Configuració -> Privacitat i seguretat.

Per a més informació, pot consultar el suport o l’ajuda del seu navegador o a través dels següents enllaços: SafariChromeFirefoxExplorerOpera.

A més, també pot gestionar el magatzem de cookies al seu navegador a través d’eines com les següents:

Actualització de la política de cookies

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política sobre Galetes, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les galetes. 

Març  2021