Electromecánica Girona

Serveis

Inici / Serveis
Serveis

ELS NOSTRES SERVEIS

SERVEI INTEGRAL DE MAQUINÀRIA INDUSTRIAL

Especialistes a  reparar maquinària i línies de producció, disposem d’un equip tècnic professional per a muntatges puntuals o permanents.

Electromecànica Industrial Girona dóna als clients un servei eficient i amb garanties de compromís i qualitat. Disposem de personal qualificat per oferir una gran satisfacció del servei de manteniment industrial, manteniments preventius i correctius, mecanització i automatismes, treballs amb acer inoxidable, electricitat i pneumàtica/hidràulica.

ACTUALITZACIÓ I REFORMA DE MAQUINÀRIA

Reformem i actualitzem línies i maquinària usada amb la finalitat d'actualitzar els components i moviments a la tecnología actual.

Amb aquestes actualitzacions aconseguim aprofitar maquinária ja rendibilitzada pel client i deixar-la òptima per a tonar a produir en línia amb el màxim rendiment, amb una inversió econòmica ajustada.

SISTEMES DE SEGURETATS I PRL

Analitzem i actualitzem la seguretat de les seves màquines i línies de producció, per tal de trobar els punts conflictius que no s'adapten al Real Decret 1215 i aplicar la seva solució més adient, així com la documentació necessària per a l'acceptació de les diferents certificacions i I.S.O.

OPERARIS DE MANTENIMENT EXTERN

SISTEMES I BOMBES DE BUIT

Venem i reparem bombes de buit i roots multi-marca tant noves com d'ocasió.

Dissenyem i construïm centrals de buit per a millorar la gestió i qualitat del seu buit amb una important reducció de despesa energètica.

SERVEI TÈCNIC ESPECIALITZAT I MULTI-MARCA

El nostre ampli coneixement en el sector de l'electromecànica industrial a nivell de línies de producció i maquinària, ens permet solventar qualsevol tipus d'avaria o servei de qualsevol màquina independentment de la seva marca. Actuant així amb la mateixa efiàcia que qualsevol tècnic oficial.

TRASLLATS I MUNTATGES

Realitzem treballs de reubicació de línies de treball tant d'ubicació d'empreses com de sales. Ens cuidem de tot el tema organitzatiu i logístic.

Fàcil, pràctic i resolutiu.

TRASLLATS I MUNTATGES

CONSTRUCCIONS METÀL·LIQUES, SOLDADURA I TXAPA

Servei de construccions metàl·liques, soldadura i xapa, oferim solucions especialitzades per a clients que necessiten estructures metàl·liques personalitzades i resistents, per a la fabricació de maquinària.