Electromecánica Girona

Manteniments

Inici / Manteniments

Manteniments

MANTENIMENT INTEGRAL

MANTENIMENT INTEGRAL DE MAQUINÀRIA INDUSTRIAL

Especialistes en mantenir línies de producció, disposem d’un equip tècnic professional per a muntatges puntuals o permanents.

Electromecànica Industrial Girona dóna als clients un servei eficient i amb garanties de compromís i qualitat. Disposem de personal qualificat per oferir una gran satisfacció del servei de manteniment industrial, manteniments preventius i correctius, mecanització i automatismes, treballs amb acer inoxidable, electricitat i pneumàtica/hidràulica.

ASSESORAMENT I MANTENIMENT INDUSTRIAL

ASSESORAMENT I MANTENIMENT INDUSTRIAL

Fem plans de manteniment garantint la seva viabilitat, per tal de millorar el seu manteniment .

Analitzem els sistemes de manteniment actuals del client. Dissenyem o el complementem per tal de poder crear un sistema de manteniment complert amb la finalitat d'aconseguir minimitzar avaries, millorar productivitats i preparar el nostre client per poder aconseguir I.S.O. i auditories amb èxit.

MANTENIMENT PREVENTIU

Realitzem controls de supervisió, neteja, lubricació, substitució de components, amb plans de manteniment electomecànic personalitzats, per aconseguir reduir les incidències electromecàniques per rendibilitzar una productivitat continuada en les seves màquines i línies de treball.

SISTEMES DE SEGURETATS I PRL

MANTENIMENT CORRECTIU

Resolem averies de tipus mecànic, elèctric, neumàtic, hidràulic, programacions, soldadures i sistemes de pressió i buit.

Disposem de 1000 m² de taller, amb maquinària preparada per poder construir o dissenyar qualsevol peça de recanvi que és necessiti urgent, i agilitzar així la resolució de l'avaria del client.

OPERARIS DE MANTENIMENT EXTERN

Confeccionem contractes de manteniment electromecànic per a substitució o reforç del personal del departament de manteniment intern del client i poder resoldre les necessitats de l’empresa en qualsevol moment.